ankanspekulerar

Direktlänk till inlägg 3 december 2010

Dags att erkänna....!

Av Anki Käll - 3 december 2010 23:48

Ja, visst skulle jag blogga kontinuerligt, inte varje dag, men åtminstone varje vecka....

OK, åtminstone varje månad.

 

Hm, blir tydligen inte alltid som man tänkt sig. En ouppackad resväska sedan 23 nov och innan dess ompackad sedan 12-14 nov kan vara en anledning.

Ett tränaruppdrag för ett grymt gäng innebandytjejer ett annat, ett chefsuppdrag ett ytterligare, ett familjeuppdrag ett till och en ostrukturerad personlighet det avgörande!!!

 

Som sagt det blir inte alltid som man tänkt sig, men nu är jag här!

Vad ligger då i pipeline sedan sist? Nytt chefsuppdrag, from mars är jag formell HR chef hos oss, känns spännande, läskigt och utmanande.

Lite HLR (hjärt o lungräddning) för vår organisation, men på sikt tror jag att organisationen återigen kommer att blomstra. Med tre supertaggade chefer med spetskompetens kan inget gå fel!

 

Massor av innebandymatcher för tjejerna. varje vecka föds något nytt. Shit, vad grymma dessa tjejer är. Vilken attityd, vilja och talang det finns i detta lag. Hoppas bara att de förstår vilken kapacitet de har själva om inte annat är det tränarens uppgift ;0). På söndag ny sammandrabbning, läs seriematch.

Nu närmar vi oss!!!

 

Korpengänget är ännu obesegrade. Matchen sist med 7 spelare, dvs två avbytare gjorde oss till "Korpenkungar". Satan vad bra vi var, med de förutsättningarna vi hade! Ny match, nya möjligheter på söndag. Hoppas att kunna vara med, men med tjejlagets match och efterföljande Luciashow är det inte säkert att tiden räcker till.....Men det ska nog gå!

 

Hundpromenaderna hur tråkiga som helst...Simonsvarvet kan jag numera gå baklänges med förbundna ögon...! Vintern och oplogade vägar bäddar inte direkt för nytänkande. Ska nog dansa vår o sommardansen snarast möjligt efter julhelgen.

 

Familjelivet är på topp. Mannen med stort H, jobbar visst hela julafton, juldagen o annandagen, minstingens födelsedag och efterföljande nyårshelg.

Annars utmärkt!

 

Japp, allt för denna gången. Nu fortsatt julklappsjakt på nätet.

Målet inga fysiska besök i julstressen bara klick i julhärligheten ;0)

 

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anki Käll - 10 september 2011 09:23


    För oss som då befinner oss på varmare breddgrader, känns det som en bra väderprognos. För er som är kvar i vårt avlånga land såg dock prognosen lite mindre positiv ut     .   Innan dess ska det dock packas, snyggas till lite i hemmet (som om...

Av Anki Käll - 2 juli 2011 21:45


Ja, då var det dags för den efterlängtade semestern. När jag tänker efter har faktiskt tre dagar redan passerat. Oj, bara 27 dagar kvar! Läs, semesterstress...     Semesterplanerna har hittills landat på dagsutflykter så som tex Grönan, bad o ...

Av Anki Käll - 7 juni 2011 20:51

I dag för precis ett år sedan satt jag med 120 kollegor vid en fantastiskt mysig konferensanläggning. Vi hade haft en riktigt bra föreläsning på temat "Du kan inte springa runt som en idiot och göra affärer" (Fritt översatt efter föreläsarens förkort...

Av Anki Käll - 16 april 2011 19:58

Äntligen är ordet för allt. Äntligen fick vi bege oss med 13 supertaggade tjejer, tre lika laddade ledare och ett gäng riktigt peppade föräldrar till Örebro. Vi reste vid ett snåret från Tierp, mellanlandade i Västerås för att avlägga vistit på MA...

Av Anki Käll - 31 mars 2011 19:43

      Nu har vi kommit en bit in på nya året och snart stundar april för dörren. Lite reflektioner från första kvartalet; Grymt mycket snö Grymt kallt Grym familj Grymma innebandybrudar (notera rangordning här ned till övriga "kollegor...

Ovido - Quiz & Flashcards