ankanspekulerar

Direktlänk till inlägg 2 oktober 2010

Slutdiskuterat

Av Anki Käll - 2 oktober 2010 20:12

Innebandyträning med tjejerna på tisdagskvällen, och bara timmar kvar till verksamhetskonferensen med jobbet... Mitt bland stenhårda sargbollar ringer plötsligt mobilen. Som en god ansvarig verksamhetschef med ansvaret för dessa 13 personer som snart ska resa till Spanien på verksamhetskonferens svarar man så klart. På 30 sekunder och med 8 timmar kvar innan avresa förändras scenariot. Från att ha obegränsat med bagagemöjligheter (25-30 kg/pers) och alla möjligheter i världen att frakta datorer, PC kanoner, blädderblock etc står vi inför fakta att man pga av flygstrejk i Spanien endast får medtaga 10 kg som handbagage och inget får checkas in.

 

Hm detta kan bli komplicerat, men ett senare problem då det efter träningen var dags för  ledarträff.

Så väl hemkommen igen vid 21-tiden var det dags för mig som chef att ringa runt och säga" Ses om några timmar och du packa max 10 kg istället för 25 kg i bagaget och endast i form av handbagage, Go´natt!!" Mycket uppskattat, prova gärna!

 

Väl på flygplatsen samlades till slut Mamma Anka och hennes 12 sömndruckna kycklingar med lätt bagage. I samma ögonblick som telefonluren lades på efter de nya direktiven rensades rakgrejer, hårfönar, skor och "extra allt" raskt ur.

   Mycket konfererande, tuffa diskussioner, bra argument, härligt kreativa utvärderingar, salsa, "Så ska det låta" och MASSOR av skratt avlöste varandra under dagarna.

 

Med bra planering av konferensen vilket naturligtvis även innefattade vädret blev det några sköna stunder i solen & dopp i havet och ryktena gick om att man hemma skrapade frostiga bilrutor ;0) ???!

       

 

En tripp till Barcelona med storstadspuls, paella, shopping och busskrock stod på schemat.

       

För att komma hem med allt i shoppingpåsarna krävdes dock en del nyinvesteringar...   Fast den var ju riktigt läcker och kan nog bidra till att även resor framöver blir lika positiva o glada upplevelser.

För vem blir inte glad av denna kabinväska?!

 

Borta bra men hemma bäst och på hemmaplan under lördagsförmiddagen drabbade Aktivéra Tierps F-97 samman med Lamadjuren från Örsundsbro i årets (och för tjejernas del allra första) seriematch i innebandy. Många nervösa minuter vid sms tangenterna på Gironas flygplats för att få en överblick av läget i Aspenhallen i Tierp. Matchreferaten säger att tjejerna var supertaggade och grymt duktiga, så även min känsla.

 

För dessa tjejer har något unikt, deras förmåga att coacha och peppa varandra i tuffa situationer gör dem alla till tänkbara framtida ledare både inom idrotten och näringslivet. Och utan tvekan var detta en mycket bra konferens, en fantastisk seriepremiär och det behövs utan tvekan fler kvinnliga ledare inom såväl idrotten som i övriga samhället. SLUTDISKUTERAT!

 

 
 
Ingen bild

Freddan

3 oktober 2010 02:20

Mycket intressant läsning. Men måste påpeka att kombinationen med kvinnor och män är det optimala. Nu tänker jag på innebandy. I näringslivet säger jag JA till fler kvinliga ledare. Stå på er. =)

 
eventbyrå

eventbyrå

27 april 2011 12:18

Detta är en sådan söt webbplats. Jag älskar det. Jag är säkert att lägga till den till mina bloggar på min blogg!

http://oceangroup.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anki Käll - 10 september 2011 09:23


    För oss som då befinner oss på varmare breddgrader, känns det som en bra väderprognos. För er som är kvar i vårt avlånga land såg dock prognosen lite mindre positiv ut     .   Innan dess ska det dock packas, snyggas till lite i hemmet (som om...

Av Anki Käll - 2 juli 2011 21:45


Ja, då var det dags för den efterlängtade semestern. När jag tänker efter har faktiskt tre dagar redan passerat. Oj, bara 27 dagar kvar! Läs, semesterstress...     Semesterplanerna har hittills landat på dagsutflykter så som tex Grönan, bad o ...

Av Anki Käll - 7 juni 2011 20:51

I dag för precis ett år sedan satt jag med 120 kollegor vid en fantastiskt mysig konferensanläggning. Vi hade haft en riktigt bra föreläsning på temat "Du kan inte springa runt som en idiot och göra affärer" (Fritt översatt efter föreläsarens förkort...

Av Anki Käll - 16 april 2011 19:58

Äntligen är ordet för allt. Äntligen fick vi bege oss med 13 supertaggade tjejer, tre lika laddade ledare och ett gäng riktigt peppade föräldrar till Örebro. Vi reste vid ett snåret från Tierp, mellanlandade i Västerås för att avlägga vistit på MA...

Av Anki Käll - 31 mars 2011 19:43

      Nu har vi kommit en bit in på nya året och snart stundar april för dörren. Lite reflektioner från första kvartalet; Grymt mycket snö Grymt kallt Grym familj Grymma innebandybrudar (notera rangordning här ned till övriga "kollegor...

Ovido - Quiz & Flashcards